Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Alaiba, despre demiterea lui Gherciu: Nu suntem SRL, ca să previi cu 2 luni înainte despre demitere

  Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, demiterea lui Viorel Gherciu. Acesta spune că miniștrii trebuie să lucreze cu sentimentul de maximă urgență și cu gândul că mâine ar putea fi schimbat.

  „Am citit opiniile. M-am gândit bine. M-am mai uitat în trecut, mi-am amintit alte cazuri. Toate remanierile guvernamentale pe care mi le-am amintit (nu doar din Moldova) au fost făcute rapid. Iar pentru public asta totdeauna a fost prin surprindere. Contraziceți-mă cu exemple dacă greșesc. Dar nu cred.

  Motiv – de management. Statul nu e o corporație, nu e un SRL. Nu poți supune un sector întreg unei tranziții de cadre cu anunț de terminare a relațiilor de muncă cu 2 luni în prealabil.
  Miniștrii trebuie să lucreze cu sentimentul de maximă urgență. Cu gândul că mâine ai putea fi schimbat și azi, anume azi e fix ultima ocazie să mai lași ceva în plus din urma ta.
  Am avut o comunicare excelentă cu ministrul Gherciu și o să am o comunicare excelentă cu ministrul Bolea. Nu e despre nume. E despre cum ajutăm oamenii. Azi, acum”, a spus Alaiba.

  Amintim că, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare are un nou ministru. Este vorba despre deputatul PAS Vladimir Bolea, care a depus jurământul în prezența Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și prim-ministrei Natalia Gavrilița.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  unimedia.info

   

  Facebook

  POLITICA

  Moldovenii ar putea trăi vremurile bune, promise de PAS, peste vreo 10 ani. Cel puțin asta lasă să se înțeleagă deputatul Dumitru Alaiba.

  POLITICA

  Deputatul PAS Dumitru Alaiba, care este și președintele Comisiei economie, buget și finanțe, l-a promovat pe un prieten de al său, Serghei Merjan, în...

  POLITICA

  Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, președinte al Comisiei parlamentare pentru Economie, Buget și Finanțe, îl promovează în funcția de director al Agenției Naționale pentru Soluționarea...

  POLITICA

  „Noi am făcut „Maski Show” pentru că aceasta cer cetățenii”. Astfel a comentat deputatul PAS, Dumitru Alaiba reținerea lui Alexandr Stoianoglo. Din declarația deputatului...

  Copyright © 2021