Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Adresare publică: Adunarea Populară a Găgăuziei cere autorităților de la Chișinău eliberarea Procurorului General (DOC)

  Deputații din Adunarea Populară a Găgăuziei au cerut într-o adresare publică către autoritățile Republicii Moldova eliberarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo. În caz contrar, aleșii anunță că vor recurge la diferite forme legale de nesupunere.

  Într-o declarație semnată de 33 din cei 35 de deputați ai Adunării Populare a Găgăuziei se menționează că dacă până astăzi, ora 12.00, Stoianoglo nu va fi eliberat vor urma diferite acțiuni de nesupunere în conformitate cu legislația în vigoare.

  Aleșii din Găgăuzia mai cer guvernanților de la Chișinău să facă publice informațiile pe care intenționa să le anunțe Stoianoglo în cadrul unei conferințe marți seara, care a fost anulată din cauza reținerii acestuia.

  Joi, la Comrat, este planificat un nou protest unde se va cerere eliberarea Procurorului General, reținut de autorități în seara zilei de marți.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  POLITICA

  Deputații Adunării Populare a Găgăuziei din convocările a VI și VII solicită eliberarea din detenție a procurorului general Alexandr Stoianoglo, publicarea materialelor pe care...

  Copyright © 2021