Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Actorul Michael K. Williams, vedeta serialului „Cartelul crimelor”, a fost găsit mort. Avea 54 de ani

  Actorul Michael K. Williams, protagonistul serialului de succes „The Wire” („Cartelul crimelor”) produs de HBO, a fost găsit mort, luni, în apartamentul său din Brooklyn. Actorul, nominalizat la premiile Emmy, avea 54 de ani.

  Poliția s-a deplasat la domiciliul lui după ce a primit un apel de urgență la ora locală 14:00 din partea unei rude. Un reprezentant al familiei a confirmat decesul și a cerut presei să-i respecte inimitatea.

  Poliția a anunțat că a deschis o anchetă, iar medicul legist va stabili cauza morții.

  Potrivit ABC News, în apartament ar fi fost găsite accesorii pentru  consumul de droguri, iar suspiciunile – neconfirmate încă oficial – sunt că a murit din cauza unei supradoze.

  Michael Williams a jucat rolul lui Omar Little în serialul de succes „The Wire”. De asemenea, a dat viață personajului Chalky White din „Imperiul din Atlantic City” („Boardwalk Empire”), iar anul acesta a fost nominalizat la Emmy 2021 pentru rolul lui Montrose Freeman din „Lovecraft Country”. Toate sunt seriale produse de HBO.

  În „The Wire”, el l-a interpretat pe Omar Little, un homosexual care jefuia bandele de traficanți de droguri, iar în personajul Albert „Chalky” White din „Imperiul din Atlantic City” a jucat tot rolul unui gangster puternic.

  digi24.ro

  Facebook

  Copyright © 2021