Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Activist civic: Intentarea unui dosar penal împotriva președintelui Igor Dodon, în baza scandalosului filmuleț tirajat de presa din opoziție, nu este posibilă

  Intentarea unui dosar penal împotriva președintelui Igor Dodon, în baza scandalosului filmuleț tirajat de presa din opoziție, nu este posibilă. Activistul civic Valeriu Pașa a sugerat, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVC 21, că decizia Procuraturii generale de a sista urmărirea penală pe acest caz este corectă.

  “Luând în considerație faptul că doi protagoniști ai acestui film nu se găsesc în țară, iar Plahotniuc este dat în căutare internațională, este imposibilă interogarea lor. În aceste condiții, obiectiv vorbind, nu poate fi intentat dosar penal împotriva lui Igor Dodon”, a declarat Valeriu Pașa.

  Amintim că Procuratura Generală a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul înregistrărilor video în care fostul lider al PDM, Vladimir Plahotniuc, iar transmite președintelui Igor Dodon o pungă.

  Într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale se precizează că „în cadrul procesului penal nu a fost posibil de stabilit conținutul sacoșei, precum și subiectul ce a realizat înregistrarea, fapt determinant pentru urmărirea penală și înaintarea vreunei acuzații penale.

  În context, adevărul judiciar a fost stabilit reieșind din minimul de posibilități de administrare a probelor de care a dispus Procuratura, respectiv, soluția s-a bazat pe probele legal administrate, la moment, fiind epuizate posibilitățile de a administra alte probe”

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  Copyright © 2021