Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Accident grav în raionul Rîșcani. Trei persoane au decedat

  Potrivit primelor informații, noaptea trecută, la ora 00:05, la Inspectoratul de poliție Bălți al IGP a parvenit apelul telefonic al unei femei din Bălți, precum că, în urma unui conflict în familie, soţul ei a urcat la volanul unei mașini de marcă Scoda Octavia și s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Acesta era în stare de ebrietate și amenința că se va sinucide.

  Exact în același minut, la ora 00:05, Inspectoratul de Poliție Rîșcani al IGP a fost informat despre producerea unui grav accident de circulație, în preajma satului Corlăteni.

  Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că pe traseul M-5, la intrare în satul Corlăteni, un automobil de marcă Skoda Octavia a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o Toyota Auris.

  Șoferul Skodei, un bărbat de 33 de ani, a decedat la fața locului. 

  Tot în momentul impactului a decedat și conducătorul auto al Toyotei, în vârstă de 28 de ani, dar și fetița sa de 3 luni. 

  Soția șoferului și verișorul acesteia, care se aflau în calitate de pasageri, se află sub supravegherea medicilor.

  Tot la faţa locului a fost identificat un conducător auto, martor la cele întâmplate. Acesta a spus polițiștilor că, până la ciocnirea automobilelor, conducătorul Skodei se deplasa cu viteză din spatele său (direcţia Bălţi spre satul Corlăteni), i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber, şi la o distanţă de 400 de metri după efectuarea depăşirii a avut loc impactul.

  La moment sunt investigate toate circumstanțele acestui caz.

  poliția.md

   

  Copyright © 2020