Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  A înflorit Măgdăceștiul

  Culoare și parfum de trandafir la Măgdăcești. Sute de flori bucură ochii localnicilor, dar și a oaspeților. Florile au fost plantate la inițiativa primarului de Măgdăcești, Liuba Cojocaru, iar visul său de a transforma Măgdăceștiul într-un sat înfloritor și european este tot aproape de a se realiza.

  Situat la 13 km de Chișinău, satul Măgdăcești ademenește turiștii prin paleta cromatică a trandafirilor și aroma lor irezistibilă.

  LIUBA COJOCARU, PRIMAR DE MĂGDĂCEȘTI

  „Satul Măgdăcești este un sat, care începând din primăvară până toamna târziu este în floare, înflorește. Începând de la lalele și până toamna târziu, trandafirii ne înfrumusețează satul”.

  Deși pandemia ne-a închis în case, putem transforma cu puțină dorință fiecare zi într-o mică expediție. Și pentru că schimbarea începe de la fiecare din noi, Primarul de Măgdăcești le cultivă localnicilor dragostea pentru frumos și aproape.

  LIUBA COJOCARU, PRIMAR DE MĂGDĂCEȘTI

  „Mă bucură faptul că oamenii iau exemplu de la administrația publică locală și plantează lângă fiecare gospodărie, trandafiri”.

  Satul Măgdăcești are 7000 de locuitori și este un exemplu viu al faptului că dacă fiecare dintre noi ar sădi câte o floare, întreaga planetă ar prinde culoare.

  Copyright © 2020