Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  A fost făcută publică lista țărilor pentru care este stabilit regimul de autoizolare de 14 zile

  Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale /MSMPS/ a publicat în după amiaza zilei curente lista țărilor pentru care este stabilit regimul de autoizolare de 14 zile, la intrare pe teritoriul Republicii Moldova. Documentul cuprinde 53 de state și va fi actualizat odată la 14 zile.

  listă se numără state precum România, Ucraina, Franța, Spania, SUA, Israel, India, Croația, Albania, Armenia, Kazahstan, o serie de state din America Latină și din Africa.

  Lista va fi publicată și pe site-urile Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ministerului Afacerilor Interne și Agenției Naționale de Sănătate Publică.

  Conform datelor MSMPS, indicatorul pentru includerea în listă a statelor este incidența cazurilor de COVID-19.

  Astfel, începând cu data de 1 septembrie, cetățenii care revin din aceste state vor fi obligați să completeze fișele epidemiologice, iar concetățenii noștri reveniți acasă din țările care au rămas în afara listei vor fi scutiți de carantină.

  SOCIAL

  De la începutul lunii iunie 2021 Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au informat peste 5400 persoane privind regulile medico-sanitare, care trebuie să...

  LUMEA

  Malta a vaccinat 70% din populaţia sa adultă cu cel puţin o doză de vaccin împotriva COVID-19, devenind prima ţară a Uniunii Europene care...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău și Ministerul Sănătății, Muncii şi Protecției Sociale vor organiza la sfârșitul acestei săptămâni, în incinta Palatului Republicii, maratonul vaccinării.

  SOCIAL

  Autoritățile publice locale din municipiul Chișinău iau în considerare reducerea restricțiilor anticovid.

  Copyright © 2021