Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  94 de misiuni au fost realizate de pompieri și salvatori de Paștele Blajinilor

  Conform informației Inspectoratului General pentru Situații de Urgență colectate din subdiviziunile teritoriale, pe parcursul a trei zile de odihnă și sărbători, salvatorii și pompierii au realizat 94 de intervenții la lichidarea consecințelor situațiilor de risc.

  Acțiunile angajaților IGSU au fost orientate pentru stingerea incendiilor, focarelor de ardere, deblocare dar și acțiuni de salvare. Un incendiu în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc în dimineața zilei de 11 mai.

  Potrivit primelor informații acoperișul unei case de locuit din strada Tineretului nr.12 din orașul Orhei a luat foc. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 01:13. La fața locului au intervenit două echipe de salvatori care au reușit localizarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

  Un alt caz în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc în localitatea Mereni, raionul Anenii Noi. Un incendiu a cuprins o parte din construcția unei grădinițe părăsite. Salvatorii au fost alertați în dimineața zilei de 11 mai pentru a lichida arderea. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:53. La fața locului pentru misiunea de stingere a incendiului au lucrat două echipe de pompieri. În urma arderii nu au fost raportate victime. Circumstanțele cazului se stabilesc.

  dse.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Cimitirele din Chișinău vor fi deschise de Paștele Blajinilor, până la ora 17.00. Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale din Capitală.

  SOCIAL

  În această noapte pompierii din nordul țării au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care a izbucnit în municipiul Bălți, pe strada...

  SOCIAL

  Astăzi 29 septembrie angajații Inspectoratul General pentru Situații de Urgență sunt alertați în mai multe localități din țară pentru a interveni la lichidarea consecințelor...

  SOCIAL

  Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a lichida un incendiu care s-a produs pe strada Tricolorului 38 din Chișinău, în...

  Copyright © 2021