Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  9 mai, Ziua Victoriei

  9 mai a fost, este și va fi Ziua Victoriei pentru cetățenii Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de către președintele PSRM, Igor Dodon, la postul de televiziune Primul în Moldova. Dodon a vorbit și despre acțiunile, care vor fi realizate în acest an în raport cu această zi.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  “Noi deja am lansat reconstrucția mai multor monumente și vom continua să o facem. În acest an este o dată importantă, 80 de ani de la începutul războiului și noi vom organiza evenimente și cu ocazia acestei zile”

  Recent, Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu membrii Comitetului Național „Pobeda”, în cadrul căreia au discutat subiecte privind marcarea a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Părțile au discutat despre păstrarea patrimoniului militar și istoric al Marelui Război pentru Apărarea Patriei pe teritoriul țării noastre, necesitatea de a aduce într-o stare decentă monumentele și complexele memoriale dedicate apărătorilor Patriei dar și acordarea ajutorului veteranilor de război.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020