Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Cu câteva luni în urmă, erau pline de noroi și gropi, iar acum sunt mult mai curate și accesibile. Recent, au fost încheiate lucrările de reparație a trei străzi din orașul Anenii Noi, care deja de câteva săptămâni bucură localnicii.

  Lucrările de reabilitare a celor trei străzi din oraș au început în luna mai, la inițiativa administrației publice locale.

  Veronica Leșco, reporter Accent TV

  «Acum câteva luni, pe acest drum erau numai gropi, iar în urma precipitațiilor era foarte greu să mergi pe aici. Acum, însă, după ce a fost renovat, oamenii pot să circule fără probleme, atât pe jos, cât și cu mașinile».

  «E bine, e plăcut, nu e glod, nu e ca în sat acum».

  «100% e mai bine decât era. Aici era o mlaștină, o văgăună».

  «Era un drum de țară, cu mult nămol, în timpul ploilor se aduna multă apă. La oameni se aduna apa în grădină, acum este un drum foarte bun».

  «Am crezut că va fi mult praf din cauza moluzului, dar nu este așa. Mulțumim, pe bicicletă e foarte bine, la volan oamenii, la fel, sunt foarte bucuroși, e minunat».

  «Am așteptat 40 de ani ca să fie acest drum. Fiecare își aducea pietre sau nisip ca să poată trece în ogradă. Mulțumim domnului primar că, a avut grijă de noi și ne-a făcut acest drum, pe care putem să mergem cu ochii închiși».

  Alexandr Mațarin, Primarul orașului Anenii noi

  «În ziua de astăzi, în perioadă de pandemie, când într-adevăr, avem lipsă de mijloace bugetare, aceasta a fost cea mai bună soluție pentru locuitorii acestor străzi. Această variantă albă permite ca, în viitorul apropiat, în cazul în care vom identifica mijloace financiare, să punem un strat de asphalt».

  În total, pentru reabilitarea celor trei străzi, din bugetul Primăriei Anenii Noi au fost alocate peste 600 mii lei, iar în viitorul apropiat urmează să fie reparate și alte drumuri din oraș.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020