Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  40% dintre experți susțin că starea de urgență are o eficiență mare pentru stabilizarea situației pandemice

  40% din experții politici susțin că introducerea stării de urgență are o eficiență mare pentru stabilizarea situației pandemice. Sunt datele studiului ”Rating politic, Martie 2021”, realizat de Intellect Group.

  Totodată, 20 la sută dintre experți sunt de părere că eficiența stării de urgență este mică, iar ceilalți respondenți nu au știut sau nu au dorit să răspundă la această întrebare.

  În același timp, 27,5% din experții intervievați afirmă că starea de urgență va ușura procesul de vaccinare, 23,5% – că măsurile impuse s-au axat pe susținerea sistemului medical, iar 13,5% – că restricțiile și măsurile impuse țin cont de susținerea economiei. De asemenea, 19,5% dintre experți vorbesc despre neeficiența măsurilor și restricțiilor, iar 16% cred că starea de urgență este un pretext pentru a nu dizolva Parlamentul.

  În cadrul cercetării sociologice au fost implicați experți și analiști politici, jurnaliști politici și comentatori, activiști, experți internaționali și jurnaliști din Federația Rusă, România, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Belarus, Germania, Austria, Franța, Marea Britanie.

  privesc.eu

  Facebook

  POLITICA

  Dacă duminica viitoare ar fi organizate alegerile parlamentare, în Legislativ ar accede doar trei concurenți electorali: PAS, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și PP Șor....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  SOCIAL

  Experții i-au întrebat pe respondenți ce trebuie de întreprins concret ca viața oamenilor din localitatea lor să devină mai bună? Aproape 32% dintre cetățeni...

  POLITICA

  Majoritatea populației este contra aderării Republicii Moldova la blocul militar NATO, indică datele unui studiu prezentat de Asociația Sociologilor și Demografilor.

  Copyright © 2021