Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  40% dintre experți susțin că starea de urgență are o eficiență mare pentru stabilizarea situației pandemice

  40% din experții politici susțin că introducerea stării de urgență are o eficiență mare pentru stabilizarea situației pandemice. Sunt datele studiului ”Rating politic, Martie 2021”, realizat de Intellect Group.

  Totodată, 20 la sută dintre experți sunt de părere că eficiența stării de urgență este mică, iar ceilalți respondenți nu au știut sau nu au dorit să răspundă la această întrebare.

  În același timp, 27,5% din experții intervievați afirmă că starea de urgență va ușura procesul de vaccinare, 23,5% – că măsurile impuse s-au axat pe susținerea sistemului medical, iar 13,5% – că restricțiile și măsurile impuse țin cont de susținerea economiei. De asemenea, 19,5% dintre experți vorbesc despre neeficiența măsurilor și restricțiilor, iar 16% cred că starea de urgență este un pretext pentru a nu dizolva Parlamentul.

  În cadrul cercetării sociologice au fost implicați experți și analiști politici, jurnaliști politici și comentatori, activiști, experți internaționali și jurnaliști din Federația Rusă, România, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Belarus, Germania, Austria, Franța, Marea Britanie.

  privesc.eu

  POLITICA

  Aproape fiecare al doilea cetățean al Republicii Moldova i-a acordat Maiei Sandu o notă negativă pentru un an de activitate în calitate de președinte...

  POLITICA

  Majoritatea cetățenilor se arată nemulțumiți de felul în care guvernarea PAS desfășoară angajări în funcții de conducere în diverse instituții ale statului.

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, se prăbușește în sondaje. În doar câteva luni, ratingul acesteia a scăzut cu 9 puncte procentuale. Totodată, ex-președintele țării, liderul...

  POLITICA

  Majoritatea cetățenilor sunt nemulțumiți de felul în care trăiesc și de cum se derulează lucrurile în Republica Moldova. Datele se conțin în ”Barometrul Socio-Politic...

  Copyright © 2021