Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Diplomele de bacalaureat moldovenești sunt recunoscute în România

  Diplomele eliberate la Chișinău, după anularea examenelor de Bacalaureat din anul 2020, sunt recunoscute de Ministerul Educației și Cercetării din România. Potrivit Ambasadei României în Moldova, în anul universitar 2020-2021 vor fi oferite locuri cu sau fără taxă de școlarizare.

  Potrivit misiunii diplomatice, informațiile privind condițiile de admitere, locurile scoase la concurs, specializările propuse, calendarul, conținutul dosarului de candidatură și modul de transmitere a acestuia se regăsesc în metodologiile elaborate de fiecare instituție de învățământ superior și sunt disponibile pe site-urile acestora.

  „Dosarele de candidatură trebuie transmise direct instituțiilor de învățământ superior, inclusiv de către candidații români de pretutindeni din Albania, Serbia, Ucraina și Macedonia de Nord”, indică sursa citată de Moldpres. Amintim că din cauza pandemiei de COVID-19, în Republica Moldova sesiunea de Bacalaureat-2020 a fost anulată, iar diplomele de absolvire vor fi eliberate în baza mediilor anuale pe perioada studiilor de liceu.

  Facebook

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a înmânat astăzi diplome de onoare ale Primăriei Chișinău la 35 de angajați din sfera asistenței sociale din municipiu, care...

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a oferit astăzi diplome de onoare la 58 cei mai activi voluntari, implicați în ajutorarea persoanelor cu necesități speciale și...

  Copyright © 2020