Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  28 de persoane nu au fost lăsate să intre în Republica Moldova în ultimele 24 de ore

  În ultimele 24 de ore, pe sensul de intrare în Republica Moldova, pentru 28 de persoane s-a aplicat refuzul de autorizare a trecerii frontierei de stat. Datele au fost publicate de Poliția de Frontieră a Republicii Moldova.

  În această perioadă, polițiștii de frontieră au înregistrat trei treceri ilegale ale frontierei de stat; cinci documente de călătorie falsificate; 16 încălcări a regulilor de folosire a vinietei și de exploatare vehicule; un caz de trafic ilegal de bunuri. Totodată, două persoane au încălcat regimul punctelor de trecere a frontierei; doi străini au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, iar o persoană a fost identificată cu consemn național.

  Instituția mai informează că, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 36 577 traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 18 808 traversări persoane. Mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 21 012 iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit 15 565.

  Cea mai ”activă” frontieră a fost cu România – 19 812 traversări, la granița moldo-ucraineană fiind semnalate 11 699 treceri și alte 5 066 traversări – frontiera aeriană.

  border.gov.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021