Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  131 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. Președintele Igor Dodon a depus flori la bustul poetului

  Astăzi se împlinesc 131 de ani de la trecerea în neființă a marelui poet Mihai Eminescu. Șeful statului Igor Dodon și președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi au depus flori la bustul geniului literaturii noastre.

  „Fiecare popor are personalități cu care se poate mândri, iar noi ne mândrim cu Mihai Eminescu care este geniul literaturii noastre. Marele poet ne-a lăsat drept moștenire un tezaur cultural de o valoare incontestabilă pe care trebuie să-l păstram și să-l transmitem următoarelor generații”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

  Marele poet Mihai Eminescu s-a născut la data de 15 ianuarie 1850 și a decedat la vârsta de 39 de ani.

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la ședința lărgită a Uniunii Ofițerilor, al cărui membru este.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, s-au întâlnit cu reprezentanții organizațiilor etnoculturale din Republica Moldova.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a adresat felicitări cordiale Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova,...

  POLITICA

  Președintele PSRM susține că numărul secțiilor de votare din afara țării trebuie să fie suficient pentru a asigura participarea tuturor doritorilor de a-și exprima...

  Copyright © 2021