Poliția Capitalei a dat start Campaniei „Siguranța bunurilor personale depinde de noi toți”


Poliția Capitalei a lansat Campania de informare și sensibilizare a cetățenilor „Siguranța bunurilor personale depinde de noi toți”, care se va desfășura în perioada 22 ianuarie – 16 februarie.

Scopul: Campania inițiată are drept scop informarea și sensibilizarea cetățenilor despre situaţia infracțională, cum să-și protejeze bunurile materiale. În mod deosebit o atenție sporită se va atrage la prevenirea furturilor din buzunare, pentru ca cetățenii care circulă cu transportul public să nu cadă victime ale pungașilor.

În acest sens, în sediul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost desfășurată o ședință de lucru la care au participat administratorii de rute, conducătorii din parcurile de troleibuze și autuze din mun.Chișinău.

Astfel, reprezentanților din domeniul transportului le-a fost adusă la cunoștință situația criminogenă din capitală, îndeosebi ce ține de furturile din buzunare, unde în timpul călătoriilor pasagerii sunt deposedați de bunurile materiale.

Totodată, în cadrul ședinței angajații poliției au împărțit material informativ pentru a fi plasat în transportul public.


Publicat: 08:51 23/01/2020

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri