Arest la domiciliu pentru bărbatul din Larga, Briceni, care a aplicat violența asupra unui polițist de frontieră


Procuratura Generală anunță plasarea în arest la domiciliu, pentru 20 de zile, la solicitarea procurorilor, a unui bărbat cu vârsta de 35 de ani din Larga, Briceni, care a aplicat violența asupra unui ofițer la Poliției de Frontieră, atunci când a fost oprit de acesta.

Încheierea a fost emisă de Judecătoria Edineț, sediul Briceni, în seara de joi, 4 decembrie curent. Dacă va fi găsit vinovat de această faptă, în baza probelor prezentate de procurori, învinuitul riscă pedeapsa cu amendă 67.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 180 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Amintim, în noaptea zilei de marți 26 noiembrie curent, acesta a fost oprit de către un ofițer principal al Direcției Echipe Mobile a Poliției de Frontieră, atunci când conducea un Nissan Pathfinder, în care se aflau patru pasageri. În momentul opririi, însă, în apropierea satului Cotiujeni, Briceni, acesta a aplicat intenționat violența față de ofițer, pe care l-a lovit cu ușa autoturismului și i-a provocat o echimoză.

De asemenea, acesta este cercetat și în alte cauze penale: contrabandă în valoare de peste 1.850.000 lei, conducerea mașinii în stare de ebrietate alcoolică, dar și pentru huliganism în Sectorul Poliției de Frontieră Larga din Briceni.


Publicat: 09:49 06/12/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri