Fiul cel mare al Președintelui Republicii Moldova își sărbătorește ziua de naștere: La Mulți Ani, Vlad! (FOTO)


Vlad Dodon, fiul ce mai mare al Președintelui Igor Dodon, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Anunțul a fost făcut de tatăl său pe o rețea de socializare.

Șeful statului a transmis un mesaj de felicitare tuturor tinerilor din Moldova, cu prilejul Zilei Internaționale a Studenților – marcată tot astăzi, și și-a felicitat și fiul.


“Astăzi sărbătorim Ziua Studenților, ziua oamenilor tineri, neliniștiți, pasionați de cunoștințe și plini de speranțe. Știu că statul are multe datorii față de tinerii noștri, multe promisiuni de îndeplinit și ne vom strădui, împreună cu noul Guvern, să răspundem acestor cerințe și așteptări. Vă asigur că în cel mai scurt timp, vor apărea rezultatele politicii noastre pentru tineret, pentru a le crea condiții mai bune de învățare, muncă și trai aici, în Moldova.

Tot astăzi, fiul meu cel mare împlinește frumoasa vârstă de 17 ani.

La Mulți Ani, Vlad! Ești în pragul trecerii de la adolescență la tinerețe și îți doresc să trăiești din plin emoțiile acestei perioade unice în viața fiecărui om. Sunt mândru că ai învățat de mic să muncești, să depui efort în ceea ce faci, fie că e vorba de studii, de sport (waterpolo), muzică sau șah. Până la urmă, efortul e cel ce contează cel mai mult, efortul ne face oameni cu literă mare.

Sper să fii în continuare un model pentru frățiorii tăi și să ne bucuri prin felul tău de a fi”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.
Fiul cel mare al Președintelui Republicii Moldova își sărbătorește ziua de naștere: La Mulți Ani, Vlad! (FOTO)


Publicat: 10:19 17/11/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri