Președintele Dodon a participat la ședința Consiliului Republican al PSRM


La invitația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Președintele Igor Dodon a participat la ședința Consiliului Republican al formațiunii.

Șeful statului a felicitat toți cei prezenți cu obținerea rezultatelor foarte bune la alegerile locale generale din 20 octombrie și 3 noiembrie curent și a urat succes în activitate tuturor președinților de raioane, primarilor, consilierilor municipali, raionali și locali, aleși pe listele PSRM.

Totodată, Igor Dodon a subliniat că Republica Moldova, în aceasta săptămînă, a intrat într-o perioadă principial nouă, după învestirea unui nou Guvern, condus de prim-ministrul Ion Chicu.

Președintele a reiterat faptul că cetățenii Republicii Moldova așteaptă rezultate pozitive de la guvernare, din care motiv trebuie să depunem toate eforturile pentru a îmbunatăți situația din țară.

Referindu-se la sarcinile pentru următoarea perioadă, dar și la planul de acțiuni pe dimensiunea social-economică pentru anul 2020, șeful statului a asigurat membrii formațiunii că au toate șansele să transforme Republica Moldova într-un mare șantier de construcție, unde vor fi realizate proiecte majore de infrastructură ceea ce va impulsiona creșterea economică.

Reieșind din acest considerent, Președintele Dodon a solicitat întregii echipe să nu se lase cuprinși de euforie, deoarece evaluarea activității lor se va face în baza rezultatelor concrete și nu a lozincilor.

“Am îndemnat fiecare primar și consilier imediat să înceapă lucrul în vederea realizării obiectivelor propuse”, a conchis Dodon.


Publicat: 14:41 16/11/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri