Ion Ceban: Dumincă, votați pentru fapte și program concret!


Candidatul pentru funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban a făcut astăzi bilanțul campaniei electorale pentru turul 2 al alegerilor general locale.

“Iată am ajuns și la final de campanie a turului II. În perioada acestor 2 săptămîni, am reușit să mă întîlnesc cu multă lume bună, să merg în toate sectoarele orașului, dar și suburbii.

Am discutat cu oamenii să văd și să aud personal despre problemele și dorințele lor. Am vorbit despre programul cu care vin și sunt gata să administrez eficient municipiul.

În această perioadă, am mers la toate dezbaterile electorale organizate de toate sursele media. Nu îmi este frică nici de o întrebare comodă, sau incomodă, am demonstrat acest lucru atît la dezbaterile cu contracandidatul meu dar și cu reprezentanții lui.

Chiar dacă am fost acuzat, învinuit și murdărit fără probe de contracandidatul meu, am demonstrat că nu am ce ascunde și totul este transparent, am vorbit și am prezentat așa cum stau lucrurile în Chișinău.

Cunosc nevoile locuitorilor dar și problemele capitalei și a suburbiilor nu din auzite și nu din textele scrise pe foiae de altcineva. Vin în fruntea primăriei nu pentru ami face drum spre o altă funcție, vin pentru că îmi pasă de soarta municipiului.

Am tot obosit să fim împărțiți în ai noștri și ai voștri, în cei de stînga, sau dreapta, să fim repartizați în funcție de culorile politice. Am obosit să dăm orașul în mîinele unor oameni incompetenți, neprofesioniști, care știu doar să vorbească frumos în citate, de pe foaie.
Oameni care preferă să se se laude cu performanțele altor persoane dinafara tarii, cum am observat în această campanie electorală, și care știu că fără o susținere din partea colegilor nu va cîștiga încrederea alegătorilor, ceea ce am văzut și astăzi prin publicarea unor spotri video de îndemnare la vot și susținerea contracandidatului meu.

Cred că în acest caz, riscul este foarte mare, ca peste un an să avem dinou alegerea primarului de Chișinău, și asta din cauza unei persoane care are alte scopuri de la bun început.

E timpul să ne oprim și să gîndim bine, ce putem cîștiga și pierde în următorii ani. Lucrurile nu mai pot aștepta. Chiar din prima zi de mandat voi purcede la implementarea celor propuse, iar în prima săptămînă voi face tot posibilul ca să fie creată o majoritate în CMC.

Un oraș dezvoltat înseamnă: canalizare și apeduct, grădinițe și școli, drumuri și trotuare, acoperișuri și curți, terenuri de joacă și sport, transport public și trafic organizat, parcuri și scuaruri, iluminare și deșeuri, toate modernizate. Suburbiile care trebuie dezvoltate potrivit standardelor înalte. Iată de ce nu e timp pentru politică și ambiții. Mai ales că suntem în prag de iarnă și să nu ajungem să spunem iar că am fost luați prin surprindere.

Dragi cetățeni!

Duminică, împreună vom decide soarta municipiului Chișinău pentru următorii 4 ani.

Sunt singurul candidat care propun soluții reale și prezint ample concepții de dezvoltare a municipiului care au fost elaborate împreună cu specialiști din toate domeniile.

Am voință, cunoștințe și forțele necesare pentru a-i da Chișinăului o nouă viață.

Am nevoie doar de susținerea și încrederea dvs.

Duminca, votați pentru fapte și program concret!”, a declarat Ion Ceban.


Publicat: 15:16 01/11/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri