Ion Ceban i-a propus Blocului ACUM să creeze o coaliție în CMC


Candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban i-a propus astăzi Blocului ACUM să creeze o alianță în viitorul Consiliu Municipal. Ceban a declarat că că dacă va fi ales primar este gata să propună Blocului ACUM câte două funcții de viceprimar și de pretor, precum și pe cea de președinte al Consiliului Municipal.

„Din partea mea, dacă ajung primar, din cei patru viceprimari, doi sunt gata să fie numiți de ACUM. Din cei cinci pretori, doi să fie din partea blocului ACUM. În aceată coaliție majoritară, pentru o balanță de puteri, sunt gata să ofer președinția Consiliului Municipal unui candidat din partea blocului ACUM”, a conchis Ceban.

Candidatul PSRM a adăugat că va colabora cu toți consilierii municipali aleși, cu excepția celor care au probleme de integritate. Ion Ceban a venit cu propuneri concrete pentru Victor Chironda și Octavian Țîcu.

”Voi schimba organigrama și voi propune crearea unui nou departament de planificare urbană, care să fie condus de Victor Chironda. Este lucrul la care se pricepe cel mai bine. Avem foarte multe proiecte bilaterale cu Romînia. În acest sens propun domnului Țîcu sau echipei sale să preia conducerea unui nou departament privind relațiile și proiectele investiționale care vin din Romînia.”, a anunțat Ion Ceban.

Ion Ceban și Andrei Năstase au acces în turul doi al alegerilor, care se va organiza peste două săptămâni.


Publicat: 12:36 21/10/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri