Igor Dodon a felicitat poporul spaniol cu prilejul Zilei Naționale a Regatului Spaniei


Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe regele Felipe al VI-lea al Spaniei, dar și pe întregul popor spaniol cu prilejul Zilei Naționale a Regatului Spaniei.

“În numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, am onoarea și deosebita plăcere să adresez Maiestății Voastre și întregului popor spaniol sincere felicitări cu prilejul Zilei Naționale a Regatului Spaniei, însoțite de urări de pace și prosperare continuă.

Cu această frumoasă ocazie, constat cu satisfacție evoluția ascendentă a colaborării moldo-spaniole și exprim gratitudine pentru sprijinul important și permanent pe care Regatul Spaniei îl oferă Republicii Moldova în procesul de modernizare.

Totodată, țin să Vă asigur de interesul aparte pe care îl acordă țara mea aprofundării relațiilor de prietenie moldo-spaniole, în vederea valorificării pe deplin a potențialului de cooperare în cele mai diverse domenii. Sunt ferm convins că prin eforturi comune vom reuși să fortificăm parteneriatul reciproc avantajos, contribuind astfel la apropierea dintre statele și popoarele noastre.

Reiterând urările de progres și bunăstare națiunii spaniole, Vă rog să acceptați, Maiestate, expresia distinsei mele considerații”, a declarat Igor Dodon.


Publicat: 10:39 12/10/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri