Dodon: Moldova poate fi un participant activ al proiectului Europa Mare de la Lisabona pînă la Vladivostok


Președintele Igor Dodon împreună cu Zinaida Greceanîi, Președinte al Parlamentului Republicii Moldova, și cu Dmitrii Kozak, viceprim-ministru, reprezentant special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, a participat la ședința plenară din cadrul Forumului Economic Moldo-Rus, care se desfășoară la Chișinău.

Șeful statului i-a salutat pe reprezentanții conducerii Rusiei, ai businessului mare și ai regiunilor FR în țara noastră.

“Evenimentul de astăzi demonstrează faptul că la nivelul conducerii celor două țări, este clar modul în care trebuie să mergem mai departe”, a susținut Igor Dodon.

Totodată, în discursul pe care l-a susținut Igor Dodon a menționat că în prezent are loc relansarea totală a relațiilor dintre Moldova și Rusia, este restabilit dialogul la nivel de Guvern și Parlament. În context, a remarcat faptul că noi promovăm o politică care este susținută de majoritatea populației Moldovei.

De asemenea, cetățenii noștri pledează pentru promovarea unei politici externe echilibrate și a unor relații pragmatice cu toți partenerii externi. În același timp, Moldova poate fi un participant activ al proiectului Europa Mare de la Lisabona pînă la Vladivostok și poate deveni un exemplu pentru alte țări.


Publicat: 19:47 20/09/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri