Alexandr Nesterovschi, candidatul PSRM la funcția de primar al municipiului Bălți, și-a prezentat programul electoral


Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Nesterovschi și-a prezentat echipa și programul electoral.

Potrivit candidatului PSRM, pentru implementarea fiecăruia dintre punctele programului în următorii patru ani de la victorie, socialiștii își asumă responsabilitatea în fața locuitorilor din Bălți. Reprezentanții PSRM intenționează să raporteze asupra activității lor la sfîrșitul fiecărui trimestru, adică la fiecare trei luni.

„Programul nostru se bazează exclusiv pe acele priorități care au fost identificate de locuitorii orașului Bălți în cadrul dialogului direct și, prin urmare, reflectă interesele acestora! Programul este format din 12 puncte și va fi publicat în curînd pe site-ul nesterovskii.md. Dragi locuitori din Bălți! Pe 20 octombrie se va hotărî soarta orașului nostru. Oferiți-i municipiului Bălți o a doua șansă! Votați Partidul Socialiștilor și candidații săi – Nr.1 în buletinele de vot!”, a îndemnat Alexandr Nesterovschi.

Reamintim, pe 10 septembrie, Consiliul electoral de circumscripție electorală Bălți l-a înregistrat pe Alexandr Nesterovschi în calitate de candidat al Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al municipiului, precum și candidații PSRM pentru funcția de consilieri municipali. Atît Alexandr Nesterovschi, cît și echipa sa vor fi primii în buletinul de vot.


Publicat: 15:44 12/09/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri