Igor Dodon a vizitat o familie cu mulți copii și trei cupluri longevive din Hâncești (VIDEO)


Dat fiind faptul că anul 2019 a fost declarat An al Familiei în Republica Moldova, Președintele Igor Dodon a vizitat familia social-vulnerabilă Catană Ștefan și Nadejda din localitatea Ciuciuleni, raionul Hîncești care cu mari dificultăți educă 4 copii cu vîrsta cuprinsă între 3 și 13 ani.

Pentru a le ușura din povara vieții, șeful statului le-a oferit produse alimentare, jucării, cărți și rechizite școlare.

De asemenea, Președintele Dodon a vizitat cuplurile longevive Borș Petru și Anica, din localitatea Ciuciuleni care și-au întemeiat familia acum 53 de ani, Toderaș Chiril și Maria care au împlinit 65 de ani de căsătorie și Plăcintă Teodor și Teodora care în anul curent serbează Nunta de Aur, iar pe parcursul a 50 de ani au crescut 9 copii.

"Le-am transmis tuturor sincere felicitări, sănătate și prosperitate, menționînd faptul că sunt un exemplu demn de urmat pentru multe familii", a declarat Igor Dodon.

Reiterăm faptul că susținerea familiilor cu mulți copii, familiilor longevive și a celor social-vulnerabile rămîne a fi una dintre prioritățile Administrației Președintelui.Publicat: 14:57 12/09/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri