Un tânăr din Criuleni riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt din locuință


Tânăr reținut și cercetat penal de polițiștii sectorului Râșcani, pentru furt din locuință. Individul în vârstă de 25 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Criuleni, ar fi pătruns într-o casă din comuna Ciorescu prin forțarea ușii de unde ar fi sustras mai multe bunuri materiale.

Cazul a avut loc la finele lunii iulie, polițiștii fiind alertați de către proprietara în vârstă de 66 ani, din comuna Ciorescu, comunicând că din locuință i-au fost sustrase mai multe bunuri materiale.

La fața locului forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns în casă prin forțarea spargerea ușii de la intrare de unde a sustras tehnică de uz casnic, 12 sticle de băuturi alcoolice și alte bunuri materiale. Prejudiciul fiind estimat la 31.680 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscuc vinovăția comunicând polițiștilor că o parte din bunurile sustrase a reușit să le vândă obținând un profit. Este de menționat că tânărul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. Conform legislației individul riscă amendă, muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la 4 ani.


Publicat: 11:41 11/09/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri