Ion Ceban s-a lansat în campania electorală pentru funcția de primar al capitalei: Chișinău pentru toți, Chișinău pentru tine!


Astăzi, 9 septembrie, a avut loc lansarea candidatului PSRM, Ion Ceban, în campania electorală pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

"Chișinău pentru toți, Chișinău pentru tine!

Am anunțat astăzi lansarea mea în campania electorală pentru funcția de primar al capitalei. M-am implicat în această campanie, deoarece îmi pasă de soarta Chișinăului, care de-a lungul anilor a suferit din cauza indiferenței și intereselor înguste ale foștilor primari.

Capitala a tot avut primari politicieni, primari preocupați de integrare europeană sau primari preocupați de unirea cu alte țări, primari, care stând în biroul de primar, visau la biroul de președinte. Sau primari care așteptau indicații de sus ce și cui să-i semneze ceva, cui să nu-i semneze, pentru a se menține cu orice preț în funcție.

Eu voi fi primarul dedicat orașului 24 de ore, care știe să comunice cu forul municipal și să convingă consilierii să susțină proiectele, care rezolvă problemele oamenilor. Voi fi primarul, care ia decizii și își asumă răspundere, în anumite situații, uneori chiar și de criză. Indiferent de preferințele politice, pe noi toți ne unesc problemele orașului în care trăim. Cu un angajament propriu public, dar și al întregii echipe vom veni în scurt timp pentru a-l prezenta.

Anul trecut în campania electorală mi-am asumat unele angajamente care mai mulți le considerau imposibile de realizat de la terenuri de joacă și sport pînă la amenajarea parcurilor, de la sporirea suportului social pînă la transparentizarea activităților din primărie. Cu un raport amplu în această privința voi veni în cel mai apropiat timp.

Am voința și experiența necesară și cunosc cum poate fi dezvoltată capitala. Am nevoie doar de încrederea dumneavoastră! Vă îndemn să votați pentru Chișinăul în care fiecare dintre noi trăiește bine! Chișinău pentru toți, Chișinău pentru tine", a declarat Ion Ceban.


Publicat: 12:06 09/09/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri