Întâlnire cu ghinion: Un bărbat riscă până la 7 ani de închisoare, după ce a invitat o tânără la cafea și a jefuit-o


Polițiștii din Capitală au fost alertaţi de către o tânără în vârstă de 26 de ani care a fost jefuită în timp ce se afla pe strada Alexandru Bernardazzi.

Tânăra a declarat că a făcut cunoștință pe rețelele de socializare cu un tânăr și sub pretextul că acesta o poate ajuta să-și găsească un loc de muncă, s-au întâlnit în cafeneaua din incinta unui hotelul de pe strada Alexandru Bernardazzi.

Potrivit poliţiei, tânărul în mod deschis i-a sustras telefonul mobil de model “Samsung” și portmoneul în care avea mijloace bănești. Prejudiciul cauzat victimei constituie 5.420 lei.

Tânărul a fost identificat, reșinut și escortat de către oamenii legii. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 28 de ani. În cadrul acțiunilor procesual penale individual și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție municipiul Chișinău și cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislașiei în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Publicat: 13:44 05/09/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri