ULTIMA ORĂ! Cabinetul de miniștri a îndeplinit instrucțiunile CSS: Patru decizii ale guvernului cu privire la concesionarea Aeroportului Chișinău, ANULATE


Cabinetul de miniștri a abrogat, în ședința din 4 septembrie, patru hotărâri de Guvern, aprobate în anii 2012-2013, privind concesionarea Aeroportului Internaţional Chişinău.

În particular, au fost anulate hotărârile cu privire la iniţierea proiectului de parteneriat public-privat pentru concesionarea întreprinderii de stat „Aeroportul Internaţional Chişinău”, privind aprobarea concesionării activelor acestuia și a condițiilor concesionării acestora.

De asemenea, au fost abrogate hotărârile pentru aprobarea Raportului privind derularea şi rezultatele concursului închis de selectare a concesionarului activelor Aeroportului Internaţional Chişinău și cu privire la reconfirmarea aprobării concesionării activelor acestuia.

Reamintim că, în urma unei reuniuni a Consiliului Suprem de Securitate organizată la 23 august, șeful statului a declarat că instituțiile statului urmau să ia o decizie de a rezilia contractul cu ”Avia-invest” în baza unui din cele două motive invocate: încălcarea prevederilor contractuale sau neimplementarea obligațiunilor în ceea ce ține programul de investiții.


Publicat: 14:55 04/09/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri