Igor Dodon, cu daruri pentru cetățeni. Șeful statului a vizitat mai multe familii din raionul Florești (VIDEO)


Președintele Igor Dodon, ținînd cont de faptul că anul 2019 a fost declarat, prin decret prezidențial, Anul Familiei, a decis să viziteze familia Volcov din localitatea Alexeevca, care educă 5 copii iar în curînd se va naște al șaselea, inclusiv doi de vîrstă școlară și familia lui Damian Olga și Sochircă Mihail, din Dumitreni, care de asemenea, cresc cu mare dificultate 4 copii cu cuprinsă între 2 - 14 ani.

"Din partea Fundației ”Din Suflet” a Primei Doamne a țării le-am oferit familiilor respective produse alimentare, jucării, cărți și rechizite școlare", a declarat Igor Dodon.

De asemenea, șeful statului a vizitat cuplul Cenușă Mihail și Feodosia, din localitatea Dumitreni care și-au întemeiat familia acum 55 de ani. Pe parcursul acestor ani, soții au educat doi copii, iar acum se bucură de 4 nepoți și 3 strănepoți.

"Le-am transmis sincere felicitări, sănătate și bucurii, menționînd faptul că sunt un exemplu demn de urmat pentru multe familii", a declarat Igor Dodon.Publicat: 16:31 28/08/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri