Vasile Bolea răspunde la acuzații: Când toți 35 de exponenți ai PSRM au votat pentru investirea Guvernului, acest fapt nu a fost unul grav?


Deputatul socialist Vasile Bolea a reaționat la acuzațiile mai multor deputați privind numirea lui Vladimir Țurcan drept președinte al Curții Constituționale. Deputatul a venit cu un mesaj pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

“Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor... este un lucru grav care știrbește și mai mult încrederea în instituție.

NU AM ÎNȚELES ETICHETĂRILE UNOR COLEGI.

INTERESANT, DAR CÎND TOȚI 35 EXPONENȚI AL PARTIDULUI SOCIALIŞTILOR AU VOTAT PENTRU INVESTIREA GUVERNULUI, ACEST FAPT NU A FOST UNUL GRAV , ŞTIRBIND ŞI MAI MULT ÎNCREDEREA ÎN INSTITUȚIE?

DAR POATE NUMIREA ÎN CALITATE DE SECRETARI DE STAT, ADJUNCȚI, INTERIMARI ŞI ALȚI ŞEFUŞORI PE NANAŞI, CUMĂTRI, CONCUBINE, FOSTE SOȚII, NU A ŞTIRBIT DELOC DIN IMAGINEA ACESTOR INSTITUȚII?

NU MĂ CONSIDER LEPROS, BOLNAV DE RABIE, GRIPĂ AVIARĂ SAU ALTE MALADII TRANSMISIBILE. SUNT MÎNDRU CĂ FAC PARTE DIN MAREA FAMILIE A SOCIALIŞTILOR, O ECHIPĂ UNITĂ, CONSOLIDATĂ ŞI PROFESIONISTĂ.

Am deplină încredere în profesionalismul actualei componențe a Curții Constituționale. Am încrederea că Judecătorii CC, numiți recent, vor da dovadă de caracter, corectitudine şi se vor supune doar Constituției.

În ceea ce ține de alegere în calitate de Preşedinte al Curții Constituționale a domnului Vladimir Țurcan, consider că este un bun profesionist , cu o experiență bogată care, prin prestația sa, va întoarce încrederea cetățenilor în această importantă instituție din statul nostru.

P.s. Cei ce au emoții şi nu pot să le stăpînească, le recomand să privească vreun serial , a la Сана Барбара, Рабыня Изаура sau altele. Acolo puteți da frîu emoțiilor”, a scris deputatul socialist.


Publicat: 08:55 20/08/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri