Un tânăr din Ialoveni riscă 4 ani de închisoare, după ce a sustras peste 14.000 de lei dintr-un automobil


Un tânăr din Ialoveni riscă 4 ani de închisoare, după ce a sustras peste 14.000 de lei dintr-un automobil

Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar dintr-o localitate din raionul Ialoveni, reținut de polițiști pentru comiterea unui furt din automobil.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 3 iulie, de către proprietar bărbat în vârstă de 31 de ani, care a comunicat că din automobil i-au fost sustrase bunurile materiale.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea circumstanțelor.

În urma cercetărilor forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns în automobil prin deteriorarea lacătului iar ulterior din interiorul torpedoului a sustras mijloace financiare în sumă de 14.400 lei.

În urma acțiunilor întreprinse, tânărul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale suspectul și-a recunoscut vinovăția declarând că banii sustrași i-a cheltuit pentru necesități personale.

Actualmente tânărul este cercetat penal pentru furt. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.


Publicat: 11:35 30/07/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri