Un tânăr de 21 de ani, REŢINUT pentru furtul a două automobile. Ce pedeapsă riscă


Un tânăr de 21 de ani, REŢINUT pentru furtul a două automobile. Ce pedeapsă riscă

Un tânăr de 21 ani, locuitor a capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigație, fiind suspectat de comiterea a două furturi de automobile din curtea unor blocuri de locuit. Prejudiciul estimat de proprietari constituie 26 000 lei.

Forțele de ordine au stabilit că individul a comis două furturi de automobile din sectorul Buiucani în perioada 1-15 iulie curent. Acestea erau parcate în curțile blocurilor de locuit pe străzile Alba-Iulia și Onisifor Ghibu. Polițiștii au fost sesizați de către proprietari, care au comunicat că automobilele erau în stare nefuncțională, dar urmau să le repare.

Prejudiciul estimat de proprietari a constituit 26 000 lei. Bărbatul și-a recunoscut vinovăția pentru fapta comisă, comunicând că a văzut automobile ce erau parcate de mai mult timp, a chemat un evacuator și le-a dus la o bază pentru colectarea metalului, urmare la ce a obținut un profit.

S-a dovedit că anterior bărbatul a fost judecat pentru infracțiuni similare. Acum el riscă fie о amendă până la 67 de mii lei, fie muncă neremunerată în folosul comunității sau chiar închisoare până la 4 ani.


Publicat: 11:46 24/07/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri