Președintele RM: Liderii ultimelor proteste au făcut afaceri cu Plahotniuc și s-au aflat în coaliție cu guvernarea (VIDEO)


Liderii ultimelor proteste de la Chișinău sânt cei care au făcut afaceri cu Plahotniuc și s-au aflat în coaliție cu guevrnarea din ultimii 9 ani. Declarația a fost făcută de Președintele Igor Dodon în cadrul conferinței de presă, la care șeful statului a prezentat raportul pentru 18 luni de mandat.

” Cine sînt ei, liderii ultimelor proteste de la Chişinău? Sînt acei care au făcut afaceri cu Plahotniuc, acei care au fost în coaliție cu Partidul Democrat şi au fost promovați la funcția de miniștri, ambasadori, de primar general etc.”, a menționat Dodon.

Totodată șeful statului se întreabă: dar unde au fost acești lideri, când a fost furat miliardul din sistemul bancar al țării?

”Vă bateţi între voi, iar de la noi, cetăţenii, ce vreţi? De nouă ani furați țara asta. Unde au fost liderii acestor proteste cînd s-a furat miliardul? Votau împreună cu Plahotniuc – Maia Sandu şi alţii. Şi acum ei strigă: „Ciuma roşie!”. La putere ultimii 9 ani au fost şi cei „albaștri”, şi cei „galbeni” şi cei „verzi”, unde aţi văzut voi "ciuma roșie?”, a declarat Dodon.

Все новости
 
Toate ştirile

Tag-uri

Proiecte