Încă o instituție preșcolară, vizitată de Igor Dodon

Încă o instituție preșcolară, vizitată de Igor Dodon
În continuarea vizitei în teritoriu, Igor Dodon a mers la grădinița de copii „Andrieș” din raionul Nisporeni.

Instituția preșcolară respectivă a beneficiat de suportul Fundației ”Din Suflet” conform demersului adresat de administrație și părinți. Astfel, 100 de copii care frecventează grădinița de copii, au posibilitatea de a petrece frumos timpul în curtea înstituției unde, cu sprijinul Fundației Primei Doamne a fost instalat un teren de joacă dotat cu tobogane și balansoare.

Șeful statului a discutat cu personalul instituției despre condițiile de activitate, necesitățile și problemele cu care se confruntă, menționând că le va oferi și în continuare sprijinul necesar întru asigurarea unui mediu adecvat pentru educare și instruire.

Totodată, Igor Dodon a dăruit grădiniței de copii inventar sportiv, jucării și materiale didactice care sunt necesare în procesul educațional. De asemenea, copiii au primit dulciuri și fructe.

De menționat, că pe parcursul anului precedent, Fundația de Binefacere a Primei Doamne a inițiat lucrări în circa 200 de instituții preșcolare, majoritatea fiind deja finalizate. Totodată, se preconizează ca, în anul 2018, de acest suport să beneficieze circa 500 de grădinițe, iar pînă la expirarea mandatului de Președinte al Republicii Moldova – toate instituțiile preșcolare din țară.

Все новости
 
Toate ştirile

Tag-uri

Proiecte