Ceban: Niciun copil nu va rămâne fără atenția autorităților municipale

Ceban:  Niciun copil nu va rămâne fără atenția autorităților municipale
Una din direcțiile prioritare ale activității lui Ion Ceban în funcția de primar al municipiului Chișinău, va fi grija față de copii, care până acum au fost trecuți cu vederea de autoritățile municipale.

Potrivit candidatului PSRM la șefia Capiatalei, dezvoltarea copiilor este una din prioritățile echipei sale. Astfel, urmează a fi construite terenuri de joacă, dar și complexe sportive.

Ceban a menționat că timp de un an, pănă la expirarea mandatlui primarului ales, vor fi date în exploatare 150 de terenuri pentru copii și complexe sportive.

Totodată, copiii din familiile social-vulnerabile sau rămași fără părinți, vor beneficia de o atenție sporită din partea autorităților locale. Ion Ceban a dat asigurări că, echipa lui va ține la control asigurarea integrală cu cele necesare a copiilor plasați în centrele sociale.

”Poziția noastră principială este că niciun copil nu trebuie să trăiască în stradă, niciun copil nu va rămâne fără susținerea autorităților”, a menționat candidatul.

Programul electoral al lui Ion Ceban prevede și reparația a 80 de grădinițe, dar și impunerea unui control strict asupra înscrierii la grădiniță.

”Fiecare copil trebuie să aibă loc la grădiniță, iar familiile care au 2 sau mai mulți copii să beneficieze de frecventare gratuită a grădinițelor”, a menționat Ion Ceban.

Все новости
 
Toate ştirile

Tag-uri

Proiecte