Ion Ceban a prezentat programul de administrare eficientă a municipiului Chișinău (VIDEO)


Astăzi, 12 aprilie, candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a lansat un ciclu de conferințe de presă, în cadrul cărora va relata detaliat despre prioritățile platformei elctorale și va prezenta echipa, care activează în domeniile respective.

”Eu fac aceasta pentru ca campania electorală să nu fie doar o compeție electorală, dar și o competiție de idei și soluții a problemelor, cu care se confruntă municipiul. Pentru oameni este foarte important să cunoască nu doar partidul pe care îl reprezintă candidatul, dar și soluțiile pe care le propune”, a menționat Ceban.
În cadrul conferinței de astăzi, Ion Ceban și-a prezentat programul de administrare eficientă a municipiului Chișinău.

”Cu regret, majoritatea problemelor, cu care ne confruntăm astăzi, sunt legate de incapacitatea foștilor conducători ai Primăriei, de a gestiona eficient municipiul. Noi considerăm că această chestiune necesită o abordare complexă.

În special, până în aprilie 2019, noi vom prezenta un nou plan general al Chișinăului, în baza căruia capitala se va dezvolta și va putea să devină un oraș modern. Fără un astfel de plan, dezvoltarea orașului este imposibilă”, a menționat candidatul PSRM.

Ion Ceban a subliniat importanța unei gestionări corecte a proprietății municipale.

De asemenea, candidatul PSRM a declarat că timp de șase luni din ziua în care va prelua funcția de primar general al Chișinăului, toți funcționarii municipalității vor trece o atestare, iar persoanele suspectate de corupție, vor fi verificate de organele de resort.

Totodată, Ion Ceban susține că unul din primii pași pe care îi va face în noua funcție, va fi efectuarea unui audit al tuturor subdiviziunilor Primăriei. Iar în baza rezultatelor, va fi elaborată o nouă structură a Primăriei.

Все новости
 
Toate ştirile

Tag-uri

Proiecte