Ceban: Noi suntem gata să obținem victorie la toate alegerile


Ceban: Noi suntem gata să obținem victorie la toate alegerile
Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău susține că formațiunea pe care o reprezintă este gata de alegerile anticipate ale primarului Capitalei, chiar dacă scrutinul va avea loc duminica viitoare. Declarația a fost făcută într-un interviu pentru ”Tribuna”.

” Nu avem nici o problemă, absolut. Avem o echipă foarte bună, avem proiecte foarte importante deja realizate sau în proces de realizare. Avem o viziune foarte clară asupra a ceea cum ar trebui să se dezvolte orașul pe foarte multe dimensiuni. Colegii noștri, de luni până vineri, sunt antrenați în dezbateri publice, prezentări de programe, proiecte, conferințe de presă, unde vin cu soluții foarte clare. Echipa este foarte bună, viziune noi avem, respectiv, așteptăm campania electorală”, a declarat Ceban.

Socialistul a menționat că decizia privind candidatul PSRM la șefia primăriei capitalei, va fi luată de partid. Potrivit lui Ceban, săptămâna curentă, formațiunea se va întruni în ședință, însă nu se știe daca această chestiune va fi pusă în discuție.

” Trebuie să fi anunțate alegerile și după aceasta, cred că în cel mai scurt timp, toate procedurile vor fi realizate. Am mai spus că această funcție nu este un sacou sau un pulover – e o funcție de mare răspundere”, a mia spus socialistul.
Liderul socialiștilor în CMC a subliniat că PSRM pledează pentru desfășurarea concomitentă a alegerilor anticipate a primarului capitalei cu cele de la Bălți.

”Deja se simte că practic toată lumea a intrat în campania electorală. Chiar dacă noi nu ne-am fi planificat unele acțiuni, suntem într-un mod sau altul nevoiți să răspundem celor care deja o fac. Eu cred că va fi foarte fierbinte în acest an, din toate punctele de vedere. Avem și alegerile locale și cele parlamentare, ulterior iarăși locale. Dar suntem gata să învingem în toate tipurile de alegeri ce vor avea loc”, a conchis Ceban.


Publicat: 14:42 26/02/2018

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:Ultimele ştiri