Președintele Dodon a avut o întrevedere cu Ministrul Afacerilor Interne


În calitate de președinte al Consiliului Suprem de Securitate, Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu în cadrul căreia oficialii au discutat despre situația infracțională, inclusiv crimele grave, precum și statistica cu privire la numărul de accidente rutiere, pentru perioada 2019-2020.

Șeful statului a solicitat să fie acordată o atenție deosebită investigării cazurilor de rezonanță, în special celor grave, cu informarea permanentă a opiniei publice și a conducerii de vîrf a țării.

“Persoanele vinovate trebuie să fie trase la răspundere conform legislației în vigoare și să răspundă pentru faptele comise în fața legii”, a conchis șeful statului.

În mod separat demnitarii au abordat situația de pe drumurile naționale în ceea ce ține de accidentele rutiere.

“Deși se atestă o îmbunătățire a indicilor comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, totuși situația rămîne a fi alarmantă”, a menționat Igor Dodon.

Combaterea fenomenului infracțional este una din prioritățile actualei guvernări, astfel oficialii au decis ca la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate aceste subiecte să fie incluse în ordinea de zi pentru a fi dezbătute.


Опубликовано: 17:56 14/01/2020

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: