Vasile Bolea: Ministra Justiției a stricat ultima farfurie din bucătăria justiției!


Ministrul Justiției Olesea Stamate a emis un ordin de anularea a rezultatelor comisiei de preselecție a candidaților pentru funcția de procuror General. Anunțul a fost făcut de Stamate în cadrul unui briefing de presă. În context, deputatul socialist Vasile Bolea a venit cu o reacție pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

"Se pare că Ministra Justiției a stricat ultima farfurie din bucătăria justiției. A anulat rezultatele concursului pentru funcția de Procuror General, concurs organizat exclusiv de Ministerul Justiției, comisie constituită în exclusivitate de Minister. Prin acest fapt Ministra a subsemnat în favoarea incompetenței şi impotenței sale.

Care este temeiul legal prin care s-a semnat ORDINUL de anulare a concursului? Cine doamna Prim-Ministru încearcă să submineze justiția şi Procuratura.

Părerea mea că în Parlamentul RM ar trebui să fie constituită o comisie specială de anchetă privind elucidarea cazului acestui eşec şi să stabilim cine este vinovat în acest eşec.

Se anulează concursul la Poşta Moldovei, se anulează concursul la Vamă, se anulează concursul la Procuratură. Pentru a rezolva problema impotenței mergeți la medicul de familie să prescrie tribelus, viagra sau alt medicament", a scris Vasile Bolea.


Опубликовано: 12:28 06/11/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: