Șeful statului a lansat o campanie de colectare de fonduri pentru o familie din Hîncești care a rămas pe drumuri după ce le-a ars casa (VIDEO)


Președintele Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru în raioanele Hîncești și Cimișlia în cadrul căreia va merge la familii numeroase și longevive, va vizita o grădiniță de copii, se va familiariza cu activitatea fabricii de vinuri din localitatea Valea Perjei și a cooperativei agricole „Basan Agro”. De asemenea, va inspecta lucrările de renovare a monumentului eroilor căzuți din satul Troițcoe.

În cadrul vizitei, șeful statului a mers inițial la familia Mancaș Nicolae și Elena din satul Drăgușenii Noi, raionul Hîncești, care au rămas pe drumuri după ce casa le-a fost mistuită recent de flăcări.

“Familia respectivă crește cinci copii dintre care trei sunt elevi, iar doi sunt de vîrstă preșcolară. În prezent, ei locuiesc într-o anexă de vară în condiții greu de imaginat. Am oferit familiei produse igienice, produse alimentare, jucării și alte obiecte de strictă necesitate.

De asemenea, împreună cu Prima Doamnă a țării, Galina Dodon am decis să lansăm o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe pentru familia Mancaș pînă în iarna”, a declarat Igor Dodon.

Cei care doresc să vină cu un suport financiar pentru familia respectivă pot face donații la următorul cont bancar:
B.C. „Mobiasbancă –OTP Group”
Codul BIC: MOBBMD22

Numele Clientului: MANCAS NICOLAE
Cod personal IDNO:2008020004871
Cont IBAN (MDL): MD81MO2259ASV49726747100Опубликовано: 14:09 12/09/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: