Prim-ministrul Gaburici invită societatea civilă la discuţii privind măsurile anticorupţie


Prim-ministrul Gaburici invită societatea civilă la discuţii privind măsurile anticorupţiePrim-ministrul Chiril Gaburici invită societatea civilă la discuții privind măsurile anticorupție, anunțate de Guvern.

«Lupta împotriva corupției este prioritatea Guvernului și, în acest sens, au fost lansate mai multe inițiative ale Executivului. Săptămâna trecută a fost aprobată proiectul legii cu privire la reforma Procuraturii. Săptămâna aceasta se află la Guvern, o echipă de reformatori, cu care discutăm despre măsurile de luptă cu corupția în diferite țări, în special, experiența Ucrainei, Georgiei, Poloniei», a declarat premierul în debutul ședinței de astăzi a cabinetului de miniștri.

Prim-ministrul a mai anunțat că pentru vineri, 15 mai 2015, este planificată o ședință cu reprezentanții societății civile, în cadrul căreia vor fi discutate subiecte ce țin de combaterea corupției, reformele instituțiilor de ocrotire a normelor de drept, vor fi identificate cele mai stringente probleme, dar și soluții pentru acestea.


Опубликовано: 17:54 13/05/2015

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: