Atenție șoferi! Traficul rutier pe bulevardul Dacia, SUSPENDAT


Traficul rutier pe bulevardul Dacia, tronsonul cuprins între străzile Teilor și Traian, va fi suspendat începând de vineri, 2 august, ora 19.00 și până luni, ora 05.00. Primăria capitalei menționează că restricțiile au loc în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic.

În perioada de referință, circulația transportului public va reorganizată.

Troleibuzele de pe ruta nr. 2 vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe bulevardul C. Negruzzi, Iu. Gagarin, Decebal, Traian și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor circula de pe bulevardul Dacia (viaduct) pe străzile Hristo Botev, Independenței, Dacia și în continuare pe traseul stabilit. Retur – pe traseul stabilit.

Traseul autobuzelor nr. 5 și nr. 23 și al microbuzelor nr. 112, nr. 113, nr. 165 și nr. 185, în direcția spre bulevardul Traian, se stabilește pe carosabilul central al bulevardului Dacia (cu excluderea stației transportului public „str. Teilor”).

Totodată, în perioada 1-31 august este suspendat traficul rutier pe strada 31 August 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit Petru Movilă și Toma Ciorbă.

O altă dispoziție autorizează, în perioada 3-17 august, suspendarea traficului pe strada Dumitru Râșcanu, tronsonul cuprins între străzile Tudor Vladimirescu și Academician Andrei Saharov. Sistările au loc în legătură cu lucrările de reparație a traseul termic, precum și de pozare a rețelelor.


Опубликовано: 09:00 02/08/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: