Dodon si Usatai s-au pus de acord sa se sprijine in alegerile locale

Dodon si Usatai s-au pus de acord sa se sprijine in alegerile localeLiderii Partidului Socialiștilor și a partidului "Partidul Nostru" s-au înțeles în privința unui ajutor reciproc în alegerile locale. Despre aceasta Renato Usatîi a declarat într-o conferință de presă, relatează Actualități.md.

Usatîi a confirmat că el și președintele Partidului Socialiștilor a avut loc o serie de întîlniri în care politicienii s-au pus de acord să se sprijine reciproc. "În cazul în care în al doilea tur de scrutin, în unele localități va cîștiga candidatul de la" Partidul Nostru", el va fi ajutat de reprezentanții Partidului Socialiștilor. Dacă în al doilea tur de scrutin va cîștiga candidatul PSRM el va fi ajutat de "Partidul Nostru", a menționat Usatîi.

Potrivit lui, el și Dodon au scopuri și obiective comune, printre care cea mai principală – anularea Acordului de Asociere cu UE, care este îndreptat împotriva suveranității țării noastre.

Actualități.md menționează că anterior despre un acord de colaborare cu Renato Usatîi a vorbit și Igor Dodon, care a susținut că socialiștii văd în "Partidul Nostru" un potențial partener de-al său.


Опубликовано: 15:34 05/05/2015

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:
Проекты