Prioritățile executivului și coaliției de guvernare pentru următoarele săptămîni, discutate într-o ședință comună de Dodon, Greceanîi și Sandu


Prioritățile executivului și coaliției de guvernare pentru următoarele săptămîni, discutate într-o ședință comună de Dodon, Greceanîi și Sandu

Astăzi, la sfîrșitul zilei, președintele Dodon a desfășurat ședința comună cu participarea Președintelui Parlamentului, Prim-ministrului, membrilor Guvernului și fracțiunii PSRM din Parlamentul Republicii Moldova, pentru a trece în revistă principalele activități desfășurate pe parcursul perioadei care s-a scurs de la preluarea guvernării.

În această perioadă, eforturile guvernului s-au axat pe soluționarea problemelor grave moștenite de la fostul guvern. Totodată, în cadrul ședinței s-au discutat prioritățile executivului și coaliției de guvernare pentru următoarele săptămîni.

Printre cele mai importante subiecte abordate în cadrul reuniunii se enumeră: necesitatea rectificării bugetului; acțiuni cu caracter social, menite sa sporească nivelul de protecție socială, situația în economie, sectorul energetic, și alte domenii importante.

Șeful statului a menționat că întrunirile în acest format vor fi organizate cu regularitate, pentru a asigura conlucrarea eficientă a guvernului și majorității parlamentare.


Опубликовано: 18:46 12/07/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:
Проекты