Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Elene în Republica Moldova (VIDEO)


Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Elene în Republica Moldova (VIDEO)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu E.S. dl Georgios Poukamissas, Ambasador al Republicii Elene în Republica Moldova, cu sediul la București, în legătură cu încheierea mandatului în țara noastră.

În cursul dialogului, oficialii au abordat mai multe subiecte cu privire la situația din politica internă și externă a țării, precum și starea actuală a relațiilor moldo-elene.

"Am mulțumit ambasadorului pentru asistența oferită de Grecia țării noastre prin intermediul mai multor proiecte, precum și pentru contribuția domnului Ambasador la consolidarea relațiilor bilaterale în toate domeniile de interes comun", a declarat Igor Dodon.

De asemenea, șeful statului a pledat pentru intensificarea dialogului politic bilateral reiterînd invitația în adresa dlui Prokopios Pavlopoulos, Preşedintele Republicii Elene, de a efectua o vizită oficială în Republica Moldova.

În altă ordine de idei, Președintele Dodon a subliniat faptul că instituția prezidențială continuă să promoveze o politică externă echilibrată, să construiască relații de bună cooperare atît cu țările din Est, cît și din Vest.

În finalul dialogului, Igor Dodon i-a urat dlui Georgios Poukamissas succes în activitatea pe care o va desfășura ulterior exprimîndu-și încrederea că odată cu numirea noului ambasador, parteneriatul dintre Republica Moldova și Republica Elenă va continua să se dezvolte pe multiple planuri, în beneficiul cetățenilor.Опубликовано: 13:55 12/07/2019

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:
Проекты