Ion Ceban: Fracțiunea PSRM nu participă la ședința CMC, pe ordinea de zia a căruia figurează interese personale


Ion Ceban: Fracțiunea PSRM nu participă la ședința CMC, pe ordinea de zia a căruia figurează interese personale
Astăzi, 26 septembrie, Consiliul Municipal Chișinău urma să se întrunească în ședință. Tradițional, pe ordinea de zi a întrunirii au fost incluse chestiuni funciare. Fracțiunea PSRM a propus în repetate rânduri ca pe ordinea de zi să fie incluse proiecte sociale, importante pentru muniicpiu, inițiativă care și astăzi a fost respinsă.

”Noi nu am participat și nu vom participa în continuare la aprobarea unor astfel de decizii”, a spus președintele fracțiunii PSRM.

Ceban a menționat că proiectele care sunt cu adevărat sensibile și necesită examinarea curentă urgentă, la momentul de față nu sunt incluse pe ordinea de zi.
În special, este vorba despre 10 proiecte cu caracter social foarte importante ce țin de asistenți sociali, școli, grădinițe, familiile cu mulți copii și multe altele care au fost prezentate.

Socialiștii au cerut anularea ședinței de astăzi a CMC, întocmirea unei noi ordini de zi, unde vor fi incluse cele mai importante proiecte sociale ce țin de necesitățile locuitorilor Chișinăului și nu toată această listă de probleme și soluții pentru buzunarele unor funcționari sau consilieri municipali.


Опубликовано: 13:32 26/09/2018

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:
Проекты