Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Cardinalul Secretar de Stat al Vaticanului

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Cardinalul Secretar de Stat al Vaticanului
reședintele Partidului Socialiștilor din RM Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere la aeroport cu Cardinalul Secretar de Stat al Vaticanului, Eminența Sa, Pietro Parolin, care a venit la Chișinău în fruntea unei delegații din Vatican pentru a participa la Congresul Mondial al Familiei.

Congresul are loc în capitala noastră, în perioada 14-16 septembrie sub patronajul Președintelui Republicii Moldova Igor Dodon și a Fundației de Binefacere ”Din Suflet” a Primei Doamne.

Zinaida Greceanîi l-a întîmpinat pe Eminența Sa pe meleagul moldovenesc.

”În zilele noastre, cînd sunt foarte multe confruntări, trebuie să depunem tot efortul pentru a găsi acele valori comune care ne unesc, contribuie la pace și prosperitate”, a spus Zinaida Greceanîi.

”În aceste zile, Congresul Mondial al Familiei a devenit o platformă în cadrul căreia noi- adepții a diferitor confesiuni – suntem uniți de cel mai important – păstrarea valorilor tradiționale ale familiei. Familia este sursa păcii și prosperității pentru noi toți, trebuie să protejăm aceste valori tradiționale și să le transmitem generațiilor viitoare”, a subliniat Zinaida Greceanîi.


Опубликовано: 15:31 15/09/2018

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:
Проекты