Batrîncea: E o tentativă de asasinare a Președintelui!

Batrîncea: E o tentativă de asasinare a Președintelui!
Deputatul PSRM, Vlad Bătrîncea, a scris pe pagina sa de pe rețele de socilizare mai multe argumente care susțin faptul că accidentul, în care a fost implicat cortegiul Prezidențial a fost o înscenare.

„1. Stresul și mizele ridicate ale anului preelectoral. Igor Dodon a spus acum câteva zile că va participa la alegerile parlamentare viitoare în fruntea listei PSRM. Având în vedere poziționarea ridicată și faptul că are sprijinul majorității populației țării - este un pericol la adresa guvernării și a partidelor de dreapta, pentru curatorii lor euro-atlantici. Anterior, au interzis președintelui să fie membru al partidului.

2. Situația din regiune este tensionată. Acum două zile premierul Abkhaziei a decedat într-un accident rutier.

3. Zilele trecute, Igor Dodon s-a întâlnit cu așa zisul lider al regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski. Nu este un secret că Președintele Republicii Moldova declară deschis necesitatea de a uni țara. Evenimentul a avut loc pe fundalul numirii reprezentantului special al Federației Ruse în Republica Moldova, Dmitri Kozak, cunoscut pentru proiectul său de „unificare a Republicii Moldova. Proiectul este neprofitabil pentru România și SUA, deoarece nu se încadrează în algoritmul intereselor lor. Mizele geopolitice sunt prea mari.

4. În următoarele câteva zile, la inițiativa lui Igor Dodon, se pregătește o serie de evenimente importante pentru Moldova: Congresul Mondial al Familiilor, cu participarea Patriarhului Kiril al Moscovei și un număr de personalități cu renume mondial, Forum de afacer moldo-rus, care intenționează să lanseze o serie de proiecte majore de investiții economice, vizita Președintele Turciei, Erdogan, pentru deschiderea clădirii prezidențiale și anunțarea unui număr de proiecte umanitare. Aceste evenimente, dar și altele, irită cu siguranță autoritățile și partidele de dreapta.

Puteți continua să enumerați motivele. Dar având în vedere numărul total de factori, să vorbim despre o întâmplare este pur și simplu ridicolă. Nu există astfel de accidente. Mai ales în politică.

Un astfel de incident rutier, produs în circumstanțe bine cunoscute de către adversarii politici ai președintelui, pe traseul spre Sadova, pentru că președintele își ducea mama acasă în sat, pe îngustul drum cu două benzi, în cazul în care nu există loc de manevră, folosind un camion greu, s-au gândit că există puține șanse pentru președinte.

P.S. Astăzi toată lumea și-a arătat fața. Cineva și-a expus fața în mod barbar, deghizat ca fiind „pro-european”. Cineva s-a înecat în bucurie și regretă public că Dodon a supraviețuit.

Acolo unde nu există moralitate și etică, nu poate exista nici un bine public. Așa au scris gânditorii antici. Dar liderii noștri euroatlantici nu citesc cărți. Lectura lor este despre cum să atragă graturi”, a scris Vlad Bătrîncea pe rețelele de socializare.Опубликовано: 11:33 10/09/2018

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:
Проекты