Igor Dodon l-a felictat pe Klaus Yohannis cu ziua de naștere

Igor Dodon l-a felictat pe Klaus Yohannis cu ziua de naștere
Președintele Republiciii Moldova, Igor Dodon a transmis un mesaj de felicitare omologului său român, Klaus Werner Iohannis, cu ocazia zilei sale de naștere.

”Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naștere, îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai sincere felicitări, împreună cu alese urări de bine.

Aniversarea pe care o marcați este o ocazie specială pentru a-mi exprima convingerea că parteneriatul existent între Republica Moldova și România va cunoaște, prin eforturi comune, o dezvoltare dinamică continuă, fortificîndu-se în spiritul reciprocității, în beneficiul popoarelor noastre.

De asemenea, doresc să remarc disponibilitatea țării mele pentru consolidarea pe mai departe a relațiilor dintre ambele state, care au la bază afinitățile culturale, lingvistice și istorice, precum și pentru aprofundarea dialogului bilateral constructiv, axat pe diplomație, întru realizarea plenară a obiectivelor comune.

Reiterînd felicitările, alături de urările de sănătate deplină, bucurii, viață lungă și mult spor în activitatea Dumneavoastră de înaltă responsabilitate, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurările distinsei mele considerații”, se menționează în mesajul de felictare al Președintelui.


Опубликовано: 09:47 13/06/2018

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:
Проекты