Zinaida Greceanîi a felicitat poporul rus cu Ziua Națională a Rusiei

Zinaida Greceanîi a felicitat poporul rus cu Ziua Națională a Rusiei
Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale a Rusiei.

”Am felicitat prietenii, colegii noștri ruși și partenerii Partidului Socialiștilor, și pe tot poporul rus cu ocazia sărbătorii – Ziua Națională a Rusiei. Am urat poporului rus multă sănătate, fericire, bunăstare și pace sub cerul Rusiei!

Data festivă din 12 iunie unește toți cetățenii Rusiei de astăzi. În această zi, în anul 1990, a fost adoptată Declarația privind suveranitatea de Stat a Federației Ruse și a fost proclamat cursul de înființare a unei societăți democratice echitabile. Ziua Rusiei a fost începutul unei noi istorii. În acești ani, Rusia a devenit un stat stabil din punct de vedere politic și economic. Acest lucru ține incontestabil de schimbarea societății, a statutul său financiar și a autorității sale pe arena internațională.

Astăzi, țările noastre sunt legate de un parteneriat egal. Sunt sigură că patrimoniul istoric comun, valorile spirituale și culturale comune, legătura indestructibilă a destinelor umane va servi drept bază fiabilă pentru dezvoltarea în continuare a relațiilor de încredere dintre țările și popoarele noastre”, a menționat Zinaida Greceanîi.


Опубликовано: 12:54 12/06/2018

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:
Проекты